Stressbehandling der virker, du får det hurtigt bedre og kan klare din hverdag

Jeg har mange års gode erfaringer med stressbehandling.
Jeg anvender såkaldte komplementære behandlinger, altså uden brug af medicin og det er et godt supplement til den konventionelle stressbehandling.

Det er mit mål at uddanne dig, så du får kontrol over dit stressniveau.
Din oplevelse af succesfuld egen kontrol, giver tryghed og fjerner den angst, der kan være opbygget ved oplevelsen af at stressen har overtaget.

Jeg viser dig at der er en løsning på problemet og at det er tidsbestemt. Sammen nedsætter vi stressniveauet og løfter energiniveauet, vi skaber ro og overskud til at indlære teknikker, der giver dig kontrol over dit stressniveau. Coaching og planlægning af livsførelse under og efter behandlingsforløbet sikrer fremtiden. Vi fortager målinger og kontrol som understøtter behandlingen og motiverer dig.

Du er typisk stressdiagnosticeret af din læge, sygemeldt fra arbejdspladsen. Du og din arbejdsplads har erkendt stressen og er interesseret i en behandling. Du er måske i behandling af psykolog eller psykoterapeut og under medicineret lægebehandling.
Du har behov for mere udvikling i dit behandlingsforløb, derfor kontakter du mig.

Meditation træner din koncentration, så du kan fastholde dine tanker og fokus

Jeg har mere end 20 års erfaring med meditation og har studeret forskellige tekniker. Alle kan lære at meditere og efter få timer er du igang.

WorkMind • Røjelskær 11-13 • 2840 Holte • Tel: 24 25 38 05 • Email: info@workmind.dk